کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735713829 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/10 | اعضاء: 316351 | نظرات: 37889
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

تزریق گوشی به بازار و تثبیت نرخ ارز؛ راهکار تعادل بازار موبایل

وزیر ارتباطات در پی احتکار گوشی‌های موبایل که باعث کسادی بازار شده، با ارسال نامه‌ای به دادستانی کل کشور، راهکاری پیشنهاد کرده است.
تزریق گوشی به بازار و تثبیت نرخ ارز؛ راهکار تعادل بازار موبایل

افزایش نرخ ارز باعث کسادی و خالی شدن جنس از بازار شده تا آنجا که بهای هر کالایی با افزایش دو تا سه برابری همراه شده است.

از زمان افزایش نرخ ارز، بازار موبایل که همیشه مستعد گرانی و کلاهبرداری بوده، بیش از سایر بازارها تحت‌تاثیر قرار گرفت و واردکنندگان، گوشی‌ها را با تقریبا دو برابر قیمت واردات در اختیار مشتریان قرار دادند و پس از علنی شدن موضوع، اقدام به احتکار کالا کردند.

البته موضوع احتکار موبایل تناقضاتی دارد که پرداختن به آن خالی از لطف نیست؛ پس از انتشار لیست واردکنندگانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده بودند، سازمان تعزیرات حکومتی به موضوع ورود و اقدام به بازرسی شرکت‌های واردکننده‌ی موبایل کرد؛ اگرچه یک یا دو شرکت به‌عنوان متخلف شناخته شدند، اما پس از گذشت بیش از یک ماه ظاهرا موضوع تخلف و کلاهبرداری این واردکنندگان در هاله‌ای از ابهام است.

از آن زمان شایعاتی مبنی بر احتکار گوشی توسط شرکت‌های واردکننده به گوش رسید که وزیر ارتباطات نیز اعلام کرد ۱۰۰ هزار گوشی احتکارشده به نرخ دولتی برای تعادل به بازار تزریق می‌شود.

از زمان انتشار این خبر، تقریبا دو هفته می‌گذشت که خبری مبنی بر جلوگیری از تزریق کالا به بازار موبایل منتشر شد؛ در پی آن، زومیت نظر واردکنندگان را جویا و مشخص شد ارگان‌های دولتی اجازه‌ی واردات گوشی را به بازار نداده‌اند.

در این میان نظر سبحانی‌فر، رییس کمیته‌ی ارتباطات مجلس را جویا شد. وی اعلام کرد ۲۰۰ هزار دستگاه گوشی به‌زودی به بازار تزریق می‌شود و  فعلا موضوع نحوه‌ی واردات گوشی به بازار مهم است که هنوز راهکاری برای آن در نظر گرفته نشده تا هرج‌ومرجی اتفاق نیفتد.

بر این اساس، خبرگزاری تسنیم خبری منتشر کرده مبنی بر اینکه وزیر ارتباطات اعلام کرده است:

برخی معتقدند باید مدت زمانی را برای این بخش در نظر گرفت و اعلام کرد اگر تا تاریخ مشخصی عرضه نشوند، امکان رجیستری آنها وجود نخواهد داشت. این پیشنهادات بررسی شد اما به این نتیجه رسیدیم که دور زدن این ایده بسیار ساده است و کسی که گوشی‌ها را احتکار کرده، می‌تواند با قرار دادن سیم‌کارت در آنها، روند فعالسازی و رجیستری را طی کند.

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه پیشنهاداتی از این دست عملیاتی نبود، گفته است:

نخستین راهکار نظام برای مقابله با احتکار این است که تکلیف بازار و نحوه‌ی تأمین ارز مشخص و بازار ارز تثبیت شود. در این شرایط است که احتکارکنندگانی که به‌دنبال سودجویی هستند، با منطقی شدن شرایط اقدام به عرضه محصولاتشان می‌کنند.

ظاهرا وزیر ارتباطات نامه‌ای نیز به دادستانی ارائه کرده است؛ بنابراین باید منتظر بمانیم و ببینیم طی روزهای آینده چه اتفاقی می‌افتد. آیا گوشی‌هایی که احتکار شده به بازار برگردانده می‌شود؟ یا اصلا سازمان تعزیرات حکومتی اجازه‌ی واردات گوشی و تزریق کالا به بازار را خواهد داد یا خیر؟ و اگر چنین تصمیمی گرفته شود، نحوه‌ی واردات گوشی به بازار به چه صورت خواهد بود؛ چرا که این گوشی‌ها با قیمت دلار دولتی وارد شده‌اند و مشخص نیست به چه شکلی قیمت‌گذاری می‌‌شوند و به چه صورت ثبت‌نامی، حضوری یا آنلاین فروخته و به‌دست مشتری می‌رسند.

البته ورود این تعداد گوشی هم پس از عرضه با مشکلاتی همراه خواهد شد؛ چرا که قیمت‌ها همچنان در بازار موبایل بالا است و قطعا بسیاری از خریداران پس از دریافت گوشی اقدام به فروش آن در بازار آزاد می‌کنند. بنابراین تا زمانی که بازار ارز کشور تثبیت پیدا نکند و بازار به حالت عادی برنگردد، ورود این تعداد گوشی غیر از هرج‌ومرج، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 42345 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1397/05/10 تعداد مشاهده: 1869
سافت گذر